Skip to Content
Cadeautip: Ledlenser zet het licht op groen voor jullie sportieve voornemens

Cadeautip: Ledlenser zet het licht op groen voor jullie sportieve voornemens

Bewegen kan vanaf nu op elk moment van de dag, ook in de winterperiode!

Het wordt binnenkort weer tijd om naast geschenkenlijstjes ook jullie nieuwjaarsvoornemens neer te pennen. Met volgende cadeautips kan je beiden alvast combineren, want geloof ons vrij, bij vrijwel iedereen staat “meer bewegen” of “eindejaarskilo’s kwijtspelen” on top of the list. Om jullie vrienden en/of familieleden alvast een hart onder de riem te steken én om ze niet te laten hervallen in clichés zoals “het is nu al te donker om te gaan lopen”, heeft Ledlenser de ideale oplossing(en), met andere woorden de ultieme cadeautip voor de feestdagen!

Ontdek hieronder alvast enkele toffe fiets- en looplampjes die je sportieve voornemens doen slagen. De NEO looplampen zijn compact en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook het zaklampengamma van Ledlenser is enorm uitgebreid: de mini sleutelhanger zaklamp is bijvoorbeeld ideaal om aan een sleutelbos te hangen: gedaan met stuntelig zoeken naar dat sleutelgat! Val op en scoor bij je vrienden en familie met deze originele cadeaus. Het is eens iets anders dan een paar sokken of een cadeaubon, toch?

Maar waarom nu juist kiezen voor Ledlenser? Bij het ontwikkelen van Ledlenser producten staat een zo optimaal mogelijke verhouding tussen het aantal lumen (lichtsterkte), de reikwijdte (aantal meter dat de lichtbundel draagt), en de brandtijd (aantal uur vooraleer de batterijen leeg zijn) centraal. Daarnaast vormt de gebruiker de inspiratiebron: iedere lamp is ontwikkeld met een duidelijk gebruiksdoel in gedachten. En misschien nog wel het belangrijkste: je persoonlijke veiligheid! Bescherm jezelf in het openbaar en voorzie in de juiste verlichting.

§  NEO: Compacte hoofdlamp. Lichtgewicht van slechts 88 gram met 16:9 breedbeeldformaat. Beschikbaar in 5 toffe kleurtjes. Ideaal tijdens een rondje lopen (€ 27,99).

§  K1: Mini zaklampje, net geen 5 cm lang. Perfect om aan een sleutelbos te hangen (€ 9,99).

§ B2R set: Oplaadbare fietsverlichting. Geschikt als voor- en achterlicht, en handig te bevestigen dankzij de rubberen sluiting (€ 49,99). 

§ P7.2: superhandige zaklamp, verkrijgbaar in een mooie cadeauverpakking. Ideaal voor doe-het-zelvende papa’s, opa’s of peters. (€ 77,99). En als het nog ietsje meer mag zijn: laat je zaklamp graveren met een persoonlijke boodschap.

 

Download hier de beelden in hoge resolutie

Voor meer informatie kan je terecht op de website: www.ledlenser.be

 

Wil je graag een Ledlenser LED lampje uittesten of heb je een ander voorstel?
Geef dan gerust een seintje aan:

Laura Deploey
PR Account Manager
03/201.97.02
laura.deploey@globalimage.be

 

Contacteer ons
Laura Deploey PR account manager, Global Image PR
Sarah Van Havere Marketing Manager, Ledlenser
Laura Deploey PR account manager, Global Image PR
Sarah Van Havere Marketing Manager, Ledlenser
Over Ledlenser

Ledlenser is een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van zak- en hoofdlampen met de nieuwste LED-technologie. Het merk is in handen van de Duitse firma Zweibrüder Optoelectronics en wordt in de Benelux verdeeld door de Dry Battery Sales NV, gevestigd in het Belgische Kruibeke. Duurzaamheid en topkwaliteit zijn naast creativiteit, innovatie en flexibiliteit essentiële aandachtspunten binnen het bedrijf. Als officiële verdeler biedt Dry Battery Sales het complete Ledlenser gamma aan: van focusseerbare zaklampen en hoofdlampen tot fiets- en andere sportlampen.

Lights out, LED's on!

Meer informatie op www.ledlenser.be.

Ledlenser
Dry Battery Sales NV
Hogenakkerhoekstraat 12
B-9150 Kruibeke