Skip to Content
Met een veilig gevoel op griezelpad dankzij de Ledlenser LED lampjes

Met een veilig gevoel op griezelpad dankzij de Ledlenser LED lampjes

Van plan om dit jaar te gaan griezelen in het donker met je kleine kapoen? Staat het Halloween-weekend aangeduid in jouw agenda om volop te trick-or-treaten? Zorg dan dat jullie veilig op griezeltocht kunnen en overweeg een hoofdlamje of kleine zaklamp.

Een beetje voorbereiding maakt er een geslaagde uitstap van. Want wie in het donker op pad gaat, moet zien en vooral ook gezien worden. Zet daarom je kleine spook een lampje op het hoofd of werk de Halloween outfit af met een lichtje.

Ledlenser – fabrikant van zak-, hoofd-, en sportlampen - zorgt voor licht in de griezelige duisternis met een uitgebreid assortiment aan hoofdlampen in verschillende maten en kleuren. Onveilig de straat op of met een zware zaklamp zeulen zijn verleden tijd. De Ledlenser hoofdlampen zijn uitgerust met LED-lampjes die voor vele uren griezelplezier zorgen. De lichtsterkte kan je zelf aanpassen en de hoofdband is verstelbaar zodat de hoofdlampjes zelfs op het kleinste hoofd passen. Zo zorg jij ervoor dat het hele gezin veilig kan genieten van een scary avondje snoepjes jagen.

Het ideale lampje om je griezels met een gerust hart op Halloweentocht te sturen?

Het NEO hoofdlampje is klein, ‘licht’ als een veertje (88 gram), én beschikbaar in 5 leuke kleurtjes. Achteraan is een rood knipperlichtje geïntegreerd om nog beter gezien te worden in het donker. Helemaal kidsproof dus! Technisch bekeken beschikt een NEO over 90 lumen aan lichtstroom over een afstand van 10 meter. Met zijn 16:9 breedbeeldformaat verlicht hij alle mogelijke Halloween griezels.

Nog een ideetje: neem ook de hond mee op tocht en hang een NEO lampje rond zijn nek.

Kapoentjes die een gekke hoed of masker op hun hoofd zetten, kunnen een klein P3 zaklampje meenemen. Dit compacte sleutelhangerlampje heeft een clips waardoor je het makkelijk in een Halloween outfit kan integreren. Of kan makkelijk meegedragen worden – hij weegt maar 35 gram – en zal niet verloren gaan door het meegeleverde polstouwtje.

§  NEO: Hoofdlamp. Beschikbaar in de leukste kleurtjes. (€ 27,99).

§  P3: Klein zaklampje ideaal voor jonge kinderen! (€ 21,99):
Meer informatie over het Ledlenser assortiment vind je hier: http://www.ledlenser.be

Wil je graag een Ledlenser LED lampje uittesten tijdens een trick-or-treat tocht of heb je een ander voorstel?
Geef dan gerust een seintje aan:

Elke Hadermann
PR Account Manager
03/201.97.01
elke@globalimage.be

Over Ledlenser

Ledlenser is meer dan gewoon hoofd- en zaklampen. Ons doel is om het juiste licht te ontwikkelen en zo in een breed scala van behoeften te voorzien, met de zon als ons rolmodel. “Engineered in  Germany” vertegenwoordigd de hoogst mogelijke kwaliteit en de best mogelijke productie. Onze  drijfveren zijn innovatie en duurzaamheid. We zijn voortdurend in de weer om onze producten  verder te ontwikkelen en te verbeteren, in het bijzonder met oog voor het milieu.

Ledlenser. The Light. Voor groot en klein.

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Sarah Van Havere Marketing Manager, Ledlenser
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Sarah Van Havere Marketing Manager, Ledlenser
Over Ledlenser

Ledlenser is een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van zak- en hoofdlampen met de nieuwste LED-technologie. Het merk is in handen van de Duitse firma Zweibrüder Optoelectronics en wordt in de Benelux verdeeld door de Dry Battery Sales NV, gevestigd in het Belgische Kruibeke. Duurzaamheid en topkwaliteit zijn naast creativiteit, innovatie en flexibiliteit essentiële aandachtspunten binnen het bedrijf. Als officiële verdeler biedt Dry Battery Sales het complete Ledlenser gamma aan: van focusseerbare zaklampen en hoofdlampen tot fiets- en andere sportlampen.

Lights out, LED's on!

Meer informatie op www.ledlenser.be.

Ledlenser
Dry Battery Sales NV
Hogenakkerhoekstraat 12
B-9150 Kruibeke